Ali Demi hakmerret me Podgoricen, 
Ne sfiden per vendin zene nje vend ne podium çunat e Ali Demit nen drejtimin e tranjerit Ergys KADIUT, kesaj here te plote ne numer dhe me skuader te kompletuar munden ekipin e Posgorices me rezultatin 6-2.
Nje loje e shpejte shume korrekte dhe plot me spektakel. 
Skemat funksionuan me se miri, ekipi zbatoi urdherat e tranjerit me perkipmeri dhe reagoi ne menyre perfekte.
Nje "copëz" e Ks Ali Demit renditet e para ne turneun "Otrant -Ulqin 2016"
Adi Aloviç dhe Gjovani Djokoviç, Arben me?ikuki? dhe Zolla Baroviç lojtarë te 
Ks Ali Demi qe ne kete turne luajten per skuadren Ulqinake te Anes se Malit shpallen kampion ne turneun futsal "Otrant-Ulqin 2016"
Ana e Malit mund kosovaret e Feniks me penallti me rezultatin 6-5.
Pas lojes se rregullt te mbyllur me rezultatin 3-3 lojtaret e Anes se Malit jane treguar me te kujdesshem dyke shenuar te 3 penalltite ne dispozicion. Nje skuader shume simpatike dhe e konsoliduar ne te gjitha aspektet ne asnje ndeshje nuk e vuri ne diskutim kalimin ne finalen e ketij aktiviteti. 
Me fjalet me te mira.per organizatoret e aktiviteti dhe me shpresen qe aktivitete te tilla te ketij niveli te jene sa me te shpeshta edhe ne vendin tone.