Trofeu i pervitshem mbarkombetar i organizuar nga klubi "ILIRET" ne Kumanove kete vit shkon per KS ALI DEMI. 
Finalja solli perballe ekipin perfaqesues te Lugines se Presheves me KS ALI DEMI. 
Nje finale e luajtur shume mire me intensitet te larte nga te dyja skuadrat. Lufte sportive, spektakel, fair play dhe shume vellazeri. Ne nje pallat sporti te mbushur me shikues ku kumbonte Himni i Flamurit 20 minutat e para u mbyllen ne barazim 2-2. Nje pjesen e dyte eksperienca e ekipit tone beri te veten dhe arritem te ishin me te sakte ne konklizione gje qe solli mbylljen e takimi ne shifrat 3-7 dhe kupa vjen bashke me ne ne Tirane per tu vendosur ne vitrinin e shume e shume trofeve te tjere te Klubit Sportiv ALI DEMI.
Mbi te gjithe ne kete aktivitet fitoi Klubi "ILIRET" Kumanove per organizimin dhe mikpritjen shembullore. Faleminderit çuna faleminderit Kumanove.